background

Багато меду не буває

Часом хочеться себе потішити чимось смачненько-солоденьким. Починаєш шукати і натикаєшся на цукерки, печиво і в решті-решт під руки попадає цукор. Все одно який. "Біла смерть" чи "корисніший" коричневий.

 

 

   Тому коли ми вже заговорили про «смачненьке», можна згадати і про «корисне». Здавна людям, та у не тільки їм, засмакував «натурпродукт» від маленьких крилатих трудівниць. Згодом мед став не просто ласощами, а й цінним продуктом, смакові та цілющі властивості якого не викликали сумніву.

Чим же ж мед такий цікавий нам, поціновувачам хорошого чаю? Звісно, є категорія людей, які не бажають нічого додавати до цього напою, вони цінують його витончений смак та аромат. Проте не всі поділяють їх думку. Звичним для багатьох стало солодити чай. Про кількість цукру, доданого  до нього, давно складають анекдоти. Але ж цукор, та ще й у таких кількостях, недарма назвали «білою смертю».

 

Але ми не будемо повчати, переконувати вживати той чи інший продукт (звісно ж, крім чаїв Cymes). Ми просто хочемо запропонувати збагатити і без того чудовий смак наших чаїв пахощами лугового різнотрав’я, липового та гречаного цвіту, літнього сонця та чудового настрою, зібраного з любов’ю маленькими крилатими трударями.

Солодкого вам настрою!

2018  Cymes  globbers joomla templates